Google Pixel 7 si 7 Pro disponibile la eMag au o camera fantastica si un pret rezonabil

Google Pixel 7 si 7 Pro, aceste doua telefoane noi de la Google își depășesc concurenții în ceea ce privește software-ul, inteligența artificială (AI) și performanța, toate fiind în același timp semnificativ mai puțin costisitoare.

Google Pixel 7 si 7 Pro pret si stoc in Romania la eMag

eMag3624 lei/5500 leiin stoc
Flancoindisponibil
iTGalaxyindisponibil
Preturile afisate sunt valabile in momentul postarii acestui articol. Pe parcurs pot varia.

S-ar părea că Google a câștigat din nou. Cel mai recent smartphone Pixel 7 de la Google este un câștigător în sine, datorită hardware-ului, software-ului și sistemelor sale de cameră/AI de ultimă oră, toate acestea fiind disponibile anterior doar pe modele mai scumpe, si anume generatia PRO.

Google pixel 7 si 7 pro, pret in Romania la emag de Black Friday

Prețul său îl plasează între Pixel 7 Pro premium și Pixel 6a, și oferă o concurență puternică pentru grupul de concurenți precum Samsung, Apple și alții.

Noul telefon este în esență un Pixel 7 Pro redus și simplificat. Ecranul OLED de 6,3 inchi este foarte clar si luminos, ceea ce îl face o alegere atractivă. Acest afișaj livreaza foarte bine. Rata de reîmprospătare de 90 Hz asigură animații fluide. Cu toate acestea, spre deosebire de mulți concurenți Android, acesta nu atinge rata maximă de reîmprospătare de 120Hz si nu se adaptează automat pentru economisirea energiei.

Bara camerei din spatele telefonului a fost proiectată de Google și se potrivește cu părțile laterale din aluminiu periat. Este o îmbunătățire substanțială a calității față de modelul din anul precedent. Cu același cip Google Tensor G2 găsit la fratele său mai scump, Pixel 7 poate rula sisteme AI, cum ar fi text-to-voice, la fel de rapid ca omologul său mai scump.

La fel ca majoritatea smartphone-urilor Google anterioare, bateria lui Pixel 7 poate dura aproximativ 35 de ore cu o singură încărcare, iar asta cu ecranul pornit doar cinci din acele ore. Acest lucru este adecvat pentru o zi de utilizare moderată, dar nu face față concurenților, dintre care unii durează chiar si peste două zile.

Conectorul USB-C montat în partea de jos a lui Pixel 7

Este nevoie de aproximativ 113 minute pentru a încărca complet Pixel 7, cu 50% atins în 35 de minute atunci când utilizați un încărcător USB-C de 30 W (nefurnizat in pachet).

Specificații

  • Ecran OLED cu o rată de reîmprospătare de 90hz și diagonală de 6,3 inchi (416ppi)
  • Google Tensor G2 ca procesor
  • RAM: 8 GB
  • Este disponibilă o opțiune de stocare de 128 GB sau 256 GB
  • Sistemul de operare Android 13
  • Cincizeci de megapixeli, doisprezece megapixeli ultrawide și zece megapixeli și jumătate pentru autoportret
  • Conectivitate 5G, eSIM, wifi 6E, UWB, NFC, Bluetooth 5.2 și GNSS
  • Gradul de protecție la pătrundere (IP): 68 (1,5 m timp de 30 de minute)
  • Dimensiune 155,6 x 73,2 x 8,7 mm
  • Greutate 197 de grame

Durata de viata a bateriei

Bateria ar trebui să supraviețuiască mai mult de 500 de cicluri complete de încărcare, menținând în același timp cel puțin 80% din capacitatea sa inițială, totuși Google nu oferă o durată de viață pentru baterie. Google și companiile independente de reparații vă pot repara telefonul folosind componente originale. Prețurile Google în afara garanției pentru reparațiile ecranului sunt de aproximativ 900 de lei iar înlocuirile bateriilor sunt de aproximativ 400 de lei.

Aproximativ 19% din greutatea totală a Pixel 7 este data de aluminiu care a fost reciclat de pe dispozitivele anterioare. Unele dintre produsele companiei au făcut obiectul unor rapoarte de impact asupra mediului publicate. Reciclarea dispozitivelor electronice învechite este gratuită la Google.

Imbunatatiri noi

Recunoașterea facială bazată pe cameră și un senzor de amprentă mai rapid pe ecran sunt de asemenea noi în acest an. Pixel 7 și Pixel 7 Pro rulează ambele Android 13, totuși Pixel 7 are câteva capacități pe care Pixel 7 Pro nu le are, cum ar fi capacitatea de a folosi inteligența artificială pentru a ne estompa fotografiile în aplicația Google Photos. Cat despre update-uri, Google garantează cel puțin trei upgrade majore pentru Android și cinci ani de remedieri de erori și îmbunătățiri software.

Camera foto

Cu aplicația Google Camera, puteți utiliza funcții precum nivelarea automată și focalizarea care urmează un element direct în cadru. Deși Pixel 7 Pro are un teleobiectiv de 5x, Pixel 7 include doar o cameră principală de 50 MP și un obiectiv ultrawide de 12 MP.

Fotografiile surprinse de camera ultrawide de 12 MP sunt clare chiar și la marginile imaginii. În timp ce zoom-ul de 0,7x este mai bun decât cel al lui 7 Pro și a altor concurenți, zoom-ul de 0,25x este mai îngust. În plus, spre deosebire de 7 Pro, nu poate funcționa ca o cameră macro, deși aceasta nu este o problemă.

Camera principală de 50 MP este identică cu cea găsită pe 7 Pro și este fantastică. Captează un nivel incredibil de informații într-o mare varietate de setări de iluminare și scoate fotografii de 12,5 MP. Ca bonus, mareste optic 2x, ale căruirezultat este șocant la egalitate cu ceea ce ai obține de la un zoom optic pe dispozitivele concurente. După aceea, începe un zoom digital, producând rezultate acceptabile la 4x, dar lipsit de detalii dincolo de asta.

Cu modul de vizualizare nocturnă îmbunătățit de la Google, puteți face fotografii uimitoare, de înaltă rezoluție, chiar și atunci când luminile sunt stinse. Dacă puneți telefonul pe un trepied sau îl sprijiniți, puteți utiliza un mod de fotografiere extins pentru a face fotografii uluitoare ale cerului pe timp de noapte.

Camera frontală de 10 megapixeli face fotografii uimitoare în orice lumină.

Captarea video 4K la 60 fps în HDR reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de soluțiile concurente. Camera lui Pixel 7 este bună pentru preț, cu excepția unui interval de zoom mai lung.

Preț

Cu 128 GB spațiu de stocare, Google Pixel 7 începe de la 3500 de lei. Dacă doriți să comparați prețurile la momentul postarii acestui articol, Pixel 7 Pro este 4500 de lei, Pixel 6a este 2200 lei, samd.

Verdict

Nu există un telefon Android mai bun decât Pixel 7, iar prețul este imbatabil. Cu câteva compromisuri pentru a menține prețul de 3500 de lei într-o epocă în care tehnologia devine mai costisitoare, nu mai ieftină, oferă in mare parte ceea ce ofera Pixel 7 Pro, unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului.

Primești un smartphone elegant și puternic, cu multe funcții inteligente utile și software de încredere, care va fi updatat în următorii cinci ani. Nu vei găsi o cameră mai bună care să coste asa puțin. Display-ul de 6,3 inchi are o dimensiune decenta, chiar dacă nu este de ultimă generație, iar durata de viață a bateriei este foarte ok.

Pixel 6a, al doilea telefon ieftin de la Google, oferă 70% din performanța noului telefon pentru aproximativ 2200 de lei, în timp ce concurenții săi costă cu mult peste 4000 de lei.

Avantajele includ o cameră superioară, ecran bun, performanță, baterie buna, deblocare faciala/amprentă și Android 13 cu cinci ani de upgrade de securitate, toate la un preț care elimina semnificativ concurența.

Bara din aluminiu a camerei lui Pixel 7 este punctul forte

Banda de cameră a lui Pixel 7, realizată din aluminiu periat, îl face să iasă în evidență din mulțime. Un design premium ce te face sa-l cumperi. Black Friday urmeaza peste cateva zile, speram sa-l poti cumpara la un pret super bun chiar daca in Romania nu este la fel de ieftin precum in Statele Unite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *