Primul render pentru iPhone 15 Pro arata un design mai subtire si mai curbat

iPhone 15 Pro este așteptat a fii lansat împreună cu Pro Max și alte două modele în această toamnă, cel mai probabil în luna Septembrie. Și totuși, iată-ne la mijlocul lunii Februarie și avem deja primele randări speculative ale viitorului telefon. Acestea sunt bazate pe CAD, dar totuși mai bune decât nimic.

zvonuri despre viitorul iphone 15 pro

Astfel de fișiere CAD sunt trimise de Apple producătorilor de accesorii din Asia înainte de lansările de noi produse, astfel încât să își poată avea accesoriile pregătite atunci când noul iPhone devine oficial. În acest caz fișierele CAD pe care se bazează aceste randări se spune că provin de la un producător de carcase chinez, care se pare că le-a primit inaintea tuturor.

Portul USB-C ajunge în sfârșit pe iPhone-uri anul acesta, după cum puteți vedea, și așa cum s-a zvonit de multe ori. Apoi este noul design, care face cadrul un pic mai curbat și, de asemenea, pare să curbeze sticla în cadru. Dacă acest lucru se realizează, telefonul va fi mult mai ușor de ținut în mână.

Denivelarea camerei de pe spate este aparent mai groasă decât cea a iPhone 14 Pro, ceea ce poate semnifica că vom avea parte de îmbunătățiri suplimentare în acest spațiu, cu senzori posibil mai mari. Dispunerea celor trei camere și a scanerului LiDAR în interiorul insulei camerelor rămâne neschimbată față de anul trecut.

Este posibil ca butoanele de volum să nu mai fie niște butoane adecvate, ci capacitive, așa cum s-a zvonit înainte. Comutatorul de sunet a primit și o reproiectare, fiind mai mic și mai rotund decât înainte. Dimensiunea și rezoluția ecranului iPhone 15 Pro sunt de așteptat să fie similare, dacă nu identice, cu cele ale predecesorului său, dar panoul va avea rame mai subțiri, așa că, per total, noul dispozitiv va fi puțin mai mic. Insula dinamică este încă acolo și arată la fel ca cea din iPhone 14 Pro.