Politica de confidențialitate

Bine ați venit pe Mobilestats.ro! Acest document descrie modul în care colectăm, stocăm și folosim informațiile furnizate de utilizatori și vizitatorii acestui site web.

Prin folosirea acestui site web, ești de acord cu politicile noastre de confidențialitate și condițiile de utilizare, expuse în acest document. Te rugăm să citești politicile și celelalte detalii cu atenție.

Informații colectate

Colectăm informațiile împărțite de utilizatori și vizitatorii acestui site web. Aceste informații pot include numele, adresa de email, adresa de domiciliu, numărul de telefon sau informațiile legate de cumpărăturile și plățile efectuate de tine.

Folosim aceste informații pentru a oferi servicii personalizate și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe acest site.

De asemenea, colectăm informații despre vizitele și navigarea pe Mobilestats.ro. Aceste informații include, dar nu se limitează la datele referitoare la tipul de browser utilizat, informații despre rețelele de socializare și date anonime referitoare la operatorul de telefon mobil. Acestea ne pot ajuta să furnizăm o experiență mai bună pentru utilizatori și să înțelegem ceea ce căutăm și ce ne place cel mai mult la Mobilestats.ro

Utilizarea informațiilor

Folosim informațiile colectate în diferite scopuri cum ar fi trimiterea de Notificări și Anunțuri, oferirea de Servicii și Produse și alte îmbunătățiri ale acestui site web.

De asemenea, vom folosi informațiile pentru a vă trimite informații despre noile oferte, produse sau servicii. În cazul în care nu mai doriți să primiți astfel de informații, actuala politică de confidențialitate vă permite să accesați linkul de dezabonare din mesajele electronice.

Împărțirea informațiilor

Informațiile furnizate de utilizatorii acestui site web pot fi dezvăluite doar în cazul în care acest lucru este necesar pentru a ne permite să vă oferim serviciile și produsele sau pentru a respecta legea.

Protecția datelor

Mobilestats.ro ia foarte în serios securitatea informațiilor. Acest site utilizează programe anti-virus, firewall și alte tehnologii de securitate pentru a ne asigura că informațiile dvs. sunt criptate și protejate împotriva accesului neautorizat și utilizării frauduloase.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Mobilestats.ro se poate schimba frecvent pentru a se asigura că rămânem în un pas cu reglementările și tehnologiile de ultimă oră. Noua politică de confidențialitate va fi publicată pe acest site web și vă va informa cu privire la modul în care colectăm, stocăm și folosim informațiile furnizate de utilizatori și vizitatorii site-ului.

Contact

În cazul în care aveți întrebări despre acest site sau despre această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați echipa noastră la adresa contact@mobilestats.ro.