Vivo Y16, un telefon nou de buget lansat pe eMAG la un pret de nerefuzat!

Cu fiecare minut, cursa pentru cel mai bun smartphone devine din ce în ce mai intensă. Veți observa că mai multe telefoane mobile au fost lansate in ultima perioada dacă ați urmărit blogul nostru. În plus, funcțiile devin din ce în ce mai interesante.

Vivo Y16 pret si stoc in Romania la eMAG

eMag1049 leiIn stoc
FlancoIndisponibil
iTGalaxyIndisponibil
Preturile afisate sunt valabile in momentul postarii acestui articol. Pe parcurs pot varia.

Mulți dintre noi își doresc unul dintre aceste telefoane mobile de ultimă generație. Dar să recunoaștem, nu toți avem posibilitatea să plătim pentru asta. Cea mai nouă lansare din acest an de la brandul Vivo este Vivo Y16, pe care care il gasiti deja pe eMag.

vivo y16 negru si gold, review si pret emag

Ce are de oferit acest Vivo Y16?

Un lucru pe care Vivo îl face întotdeauna bine este să facă toate smartphone-urile lor, inclusiv modelele ieftine, să apară și să se simtă high-end. Y16 are o greutate de 183g, 8,19 mm grosime si se simte cu adevărat luxos, mai ales cu cadrul său plat curbat 2.5D care este ușor de ținut in mana.

De asemenea, inteleg de ce oamenii sunt atrași de el datorită aspectului său frumos. Acest lucru este valabil mai ales pentru versiunea Drizzling Gold pe care o testez si eu. Designul său dă cu adevărat impresia că țin un bucata din soare in mana atunci când este iluminat corespunzător.

In general prefer dispozitivele mobile care nu lasa amprente. Chiar dacă folosesc un telefon premium, mi se pare neatrăgător sa vad aceste pete de amprentă pe exterior. Am fost așadar foarte bucuros sa vad că Y16 nu lasa urme indiferent de cât de transpirate au fost mâinile mele.

Ecranul Fullview de 6,51 inci 720p cu crestătură în picătură de rouă se găsește pe partea frontală a lui Vivo Y16. Culorile pot părea puțin decolorate, totuși apreciez dimensiunea. Deși acest lucru este de asteptat in comparație cu alte telefoane, vizionarea videoclipurilor pe acesta a fost totuși o experiență plăcută.

O mulțime de spațiu de stocare, dar doar performanță medie

Procesorul octa-core Media Helio P35, 4 GB + 1 GB de stocare RAM extinsă și 128 GB de stocare internă sunt toate incluse în Vivo Y16. Ceea ce mi se pare destul de revigorant, având în vedere că majoritatea telefoanelor pe care le-am văzut la acest nivel de pret vin de obicei doar în versiuni de 32 și 64 GB de stocare.

Deși nu sunt un gamer inrait, am încercat să joc câteva jocuri si anume Asphalt 9 și Crash on the Run, și am aflat că experiența a fost în mare parte pozitivă, chiar foarte bune pentru un telefon de buget.

Include modul de performanță de joc Multi-Turbo 5.5 de la Vivo, care optimizează telefonul atunci când te joci. În plus, conține ceea ce Vivo se referă ca un mod de joc Ultra. Le permite utilizatorilor să dezactiveze și să prevină apelurile primite, să se bucure de vibrațiile jocului 4D și să ascundă notificările vizuale. Aceast mod face jocul mai intens și mai concentrat.

Camera de zi este bună, dar necesită imbunatatiri pe timp de noapte

Suntem bine conștienți de poziția stabilită a Vivo pe piața camerelor de smartphone-rui, în special în ceea ce privește modelele sale emblematice. Dar Vivo nu a dezamăgit, chiar și la sfârșitul spectrului entry-level.

Y16 are o cameră dublă cu o cameră principală din spate de 13 MP și o cameră macro de 2 MP.

În timpul călătoriei noastre de trei zile prin Brasov, l-am folosit ca si cameră de rezervă, iar fotografiile care au fost surprinse într-o lumină favorabilă sunt de fapt destul de frumoase. Fotografiile nu au părut prea procesate și saturate, iar culorile erau naturale.

Fotografiile pe care le-am făcut s-au îmbunătățit când am schimbat puțin expunerea. Acest lucru a avut succes în a surprinde cerul strălucitor și a menține o fotografie generală iluminată corespunzător datorită setării HDR.

După părerea mea, camera este foarte buna desi nu are atât de mulți megapixeli ca si concurenții lor. Am fost atât de mulțumit de rezultate, încât nu a trebuit să fac nicio ajustare înainte de a distribui pe rețelele sociale.

Selfie-urile camerei frontale de 5 MP au fost bune. Cu toate acestea, m-am gândit că necesită unele modificări pe Snapseed înainte de a distribui.

Durată suficientă a bateriei

Deci, faptul că bateria sa de 5000 mAh m-a ținut toată ziua a fost destul de uimitor. Asta presupune să folosesc telefonul mai ales pentru a face fotografii, a naviga online și pentru a asculta muzică. Apoi mai este și problema navigării în oraș.

Bateria lui Y16 este competentă. Conține hardware-ul necesar pentru a juca jocuri ușoare și a viziona filme. În plus, există camere decente care vă permit să salvați amintiri prin imagini minunate.

Vivo Y16 merită cu siguranță să fie una dintre alternativele dvs. dacă sunteți în căutarea unui smartphone care se încadrează în intervalul dvs. de preț și îndeplinește toate cerințele pe care le-am enumerat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *