Xiaomi Civi 3 vor veni cu Dimensity 8200, si o camera îmbunatatita de 50MP

Telefoanele Xiaomi Civi sunt vândute în China și sunt destinate persoanelor cărora le place să facă fotografii și videoclipuri cu camere frontale. Cea mai recentă scurgere de informatii sugerează că noul Civi 3 aduce un chipset Dimensity 8200 și o cameră de 50MP, făcând din noua ediție o gamă medie atrăgătoare.

telefoane xiaomi civi

Potrivit informatorului de încredere Digital Chat Station, ecranul își va păstra rezoluția Full HD+ și rata de reîmprospătare de 120 Hz și suntem destul de încrezători că Xiaomi se va menține la vechiul AMOLED de 6,55” care a fost folosit în mai multe dispozitive Civi, Redmi și Mi în ultimii doi ani.

Senzorul de 50MP din actualul Civi 2 este Sony IMX766, dar noua versiune va folosi Sony IMX800, văzut și în flagship-urile Xiaomi 13 și Redmi K60 Pro. Încă o dată, vom vedea două camere selfie de 32 MP care probabil vor rămâne aceleași ca și predecesorul, deoarece sunt deja destul de capabile.

Este probabil ca Xiaomi să lanseze Civi 3 în Aprilie, deși este puțin probabil să vedem telefonul în afara Chinei, cel puțin nu sub acest nume.